duminică, 3 octombrie 2010

Muzica de fanfara

 Ador muzica de fanfara!Este una din muzicile preferate!
 Imi place sa merg vara in Cismigiu si sa ascult cantelece celor de la Regimentul 30 garda Mihai Viteazul; Se canta muzica de promenada, latino, jazz, rock, marsuri, populare, polci, valsuri
 Muzica de fanfara iti rascoleste sentimentele :)
 Alaturi de o prietena am mers la un eveniment  cultural organizat de Ambasada Belgiei in Romania, dedicat sarbatoririi a 130 de ani de relatii diplomatice romano-belgiene si preluarii de catre Belgia a Presedintiei Uniunii Europene.
Evenimentul a avut loc la Ateneul Roman; Orchestra Regala a Fortelor Aeriene belgiene a fost minunata!
Mai are rost oare sa va spun cat timp mi-a luat pana mi-am gasit vestimentatia potrivita? :) Nu cred ca vreti sa stiti :)

Printre personalitatile remarcate si care mi-au starnit interesul au fost Printul Paul si Printesa Lia, ambasadorul Belgiei, secretarul de stat, primarul capitalei ....si Elena Udrea :)
Tot acolo am servit si un bufet suedez desi vremea nu a tinut intocmai cu noi!
Un eveniment deosebit!

 Pot spune ca-i invidiez pe militarii care lucreaza la fanfara; Si stiti de ce? Pentru ca au multe turnee; O sa incerc si eu sa cant la corn...:)) dar oare ma voi pricepe?!
Eu cred ca nu ....sunt sigura ca nu voi reusi sa scot nici un sunet :)
Fanfarele militare sunt considerate ambasadorul armatei romane peste hotare!
Ele sunt cele organizeaza primiri si protocoale la cel mai inalt nivel; Tot ele sunt cele care dau onorul militar presedintelui Romaniei ;

Uhh...vreau la armata!! :)
Va recomand si voua sa ascultati muzica de fanfara!

Un comentariu:

  1. Ce pot spune este ca, oamenilor le este dor de muzica de fanfara deoarece am avut un spectacol in centru vechi al Bucurestiului , unde oamenii erau foarte impresionati, li se citea pe chip bucuria; Ar trebui organizate mai des atfel de festivale.
    Oamenii s-au saturat de muzica electronica mai vor si ceva clasicicm

    RăspundețiȘtergere