joi, 30 septembrie 2010

Trabantzelu`

 Astazi a trebuit sa merg sa-mi rezolv niste treburi pe la fisc; Si ca sa fac economii la trasport am mers cu vecinul meu nea Vasile;

Ghici in ce masina? :D
Pai, este verde...mica...masina ``scumpa``...`` multi cai putere`` 940 :) Ghici ciuperca ce-i?:D


TRABANT!! :)
Da trabanat! Si pot spune ca nu mi-a fost rusine sa ma urc in trabantel, si sa cobor din el!
Mai degraba am fost caraghioasa!:D

Voi cu ce masini va plimbati?!

5 comentarii:

  1. 940cc nu inseamna cai putere ci abreviere de la C-entimetrii C-ubi. sau cai cutere... :P cai putere =CP. trabi - zha last frontir, aici se termina joaca lui capitanu picard. acestea sunt aventurile caraghioasei de versoaramea cu una din cele mai vintigi masini: TRABANTUL!!! Masina de colectie pe care multi in afara (strachinatatzuri) o apreciaza si o reconditioneaza sau o refac intr-un stil modern sau tehnic mult superior. In Romania, in curand din cauza legislatiei si taxelor, o sa vedeti trabantul decat la muzeu! Una peste alta bucurati-va de ele cat mai aveti dreptul legal si din punctul meu de vedere nu vad ce ar fi nedemn sau rusinos in a merge intr-o masina indiferent de marca/an/model. Romanii au atins un grad maxim de prostie cerebrala si e pacat ca acest lucru inca se afla pe o scara ascendenta cu un coeficient de accelerare foarte bine dezvoltat...

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: ma dau cu un lambo (rghinii mai) murcielago;
    mai am o vectra c prima mea dragoste. un f 50 ferraryiy. si un jaguar xj220 de care m-am indragostit la prima vedere. in rest ca tot omu. un porche , o dacie , carutza 2 x 8 pe cauciuc tractiune baleganoasa 2 cai frumoshi (nu's tigan sa am 6), una bucata car model 1893 (numai fe si le-mn) tractiune 2 boi/tauri depinde de doleantele vacilor ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super masina. Alea vechi vechi sunt geniale. Eu ma plimb zilnic cu un Opel Kadett vechi f misto. Cam nervos pt gusturile mele :) (brb la munca :-p)

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius, masinuta asta are o istorie; Am fost surprinsa placut cand am vazut ca in coasta Brebului nu i s-au deschis usile , plus ca am stat la semafor; So..duce trabantelul!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma plimb de multi ani cu un Pejos 310 care isi schimba culoare foarte frecvent...Superba masinuta..

    RăspundețiȘtergere