sâmbătă, 14 iulie 2012

Iata bicicleta mea cea noua:




Am devenit mai ecofriendly de azi! Prietena mea care este voluntar in Corpul Pacii mi-a donat bicicleta ei; la sfarsitul acestei luni termina stagiul in Romania si nu o poate cara cu ea, in America. I-am facut deja loc in garajul bunicului meu, dar la sfarsit de saptamana o scot mereu la plimbare. 
Mi-am propus sa fac trasee mai usurele la inceput, insa in fiecare weekend merg cu bicicleta. Ma antrenez putin cate putin pentru ca ma bate gandul sa plec curand cu ea la un drum mai lung, pana la Valea Doftanei! :-)) Am o senzatie placuta de libertate cand merg pe bicicleta, si desigur imi aminteste si de clipele petrecute impreuna cu prietena mea. Ii multumesc mult pentru darul primit!

7 comentarii:

  1. superba bicicleta imi doresc si eu una poate o sa am noroc sa imiiau si eu una in vara asta ...sa o stapanesti cu placere si safaci mult spot e utila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, chiar m-am apucat serios de sport :-)) si pe langa bicicleta, alerg in fiecare seara :-)

      Ștergere
  2. La noi astazi e maratonul ciclistilor si fetita mea plange pe la geamuri ca vrea o bicicleta :D .Plimbare placuta cu a ta ,o plimbare la munte e super super pe caldirile astea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. i-as putea imprumuta bicicleta mea!(sa mearga la maraton) dar cred ca este prea mare :-))

      Ștergere
  3. super:) vreau si eu una,chiar mi ar trebui...numai sa am si timp sa o pot folosi:) bravo tie sa o stapanesti sanatoasa:) si sa ai mare grija de ea:)

    RăspundețiȘtergere
  4. sa te bucuri de ea si sa pedalezi cu grija perisoara!

    RăspundețiȘtergere