miercuri, 5 ianuarie 2011

Cum am mancat la Taj Indian Restaurant

Anul trecut am avut placerea de a gusta din mancarea indiana la Taj Indian, un restaurant select, linistit si elegant. Poate fi remarcat prin  sigla Art, not just food! La intrare am fost intampinati de personalul foarte amabil care ne-a ajutat in alegerea meniului in functie de preferinte si cat de condimentat mancam. Mesele patrate, scaunele si fetele de masa rosii,  farfuriile albe inscriptionate cu emblema Taj, tablourile si mastile negre ce stau pe  peretii restaurantului si parca privesc la tine, costumatia chelnerilor in indieni precum si crama restaurantului, absolut toate m-au impresionat. Mancarea este diferita de a noastra, iar condimentele ii dau un gust special. Ni s-a adus la inceput sa gustam iaurt cu legume (surpinzator), dulceata de mango (delicioasa), sos cu menta si raita (bun), muraturi (foarte condimentate). A fost o combinatie placuta care parca a deschis apetitul si cu siguranta a crescut curiozitatea.


La aperitiv am mancat chiftelute cu ceapa ( pyaz bhaji) si pateu cu legume (samosa).  

 
Am continuat prin alegerea unor creveti serviti cu ceapa, rosii, ardei iute, ghimbir, usturoi, oua, sos de caju, sos de rosii si smantana ( jinga masala) si apoi pui cu sos cremos in stilul Indiei de nord (balti murgh masala). Mancarea condimentata am stins-o cu santal de portocale rosii.
 

Va plac pozele? Daca doriti sa incercati ceva mai deosebit va recomand sa mergeti la Taj Indian Restaurant


4 comentarii: