joi, 11 noiembrie 2010

Interviul

Sunt convinsa ca ati auzit macar o data de existenta unor intrebari capcana in cadrul interviurilor chiar daca nu ati trecut printr-un interviu de angajare. Nu am mers la foarte multe interviuri, dar am fost intrebata: ``De ce ai aplicat la noi?`` si `` Cum te vezi peste 5 ani?``
Mi se par niste intrebari care nu fac decat sa te puna in incurcatura, si consider ca firmele mari nu ar trebui sa puna astfel de intrebari.
Va intreb si pe voi: ce rost au aceste intrebari la interviuri?   

Un lucru important atunci cand trebuie sa mergem la un interviu este cum alegem cu ce ne imbracam. Dupa cum spun specialistii  tinuta pentru interviu este foarte importanta si trebuie aleasa cu atentie.
Eu aleg lucruri comode, simple, de bun gust (zic eu!), dar in acelasi timp nu vreau sa transmit mesaje gresite dar nici sa arat ca o baba :)


As putea adopta aceasta tinuta pentru un interviu?

3 comentarii:

  1. Sunt multe lucruri de spus pe aceasta tema..ce cred eu despre aceste intrebari:sunt puse nu neaparat pentru a te incurca ci pentru a vedea cate lucruri stii despre firma la care urmeaza sa te angajezi,cat de departe sau aproape esti fata de ceea ce iti doresti si cam ce ai fi dispus/a sa faci pentru a ajunge acolo. Tinuta e ok,dar nu pentru toate interviurile.Depinde si de companie(ce profil are).

    RăspundețiȘtergere
  2. nuuuuuuuuuuuu. orice ai face nu iti lua o camasa!! este incomodaaaaaa.. ia-ti un tricou mulat si gri, se poarta:x

    RăspundețiȘtergere