luni, 1 octombrie 2012

Astazi trebuia sa apar la televizor



Da! trebuia sa apar in emisiunea Generatia lui John la Prahova Tv si sa vorbesc despre proiectul dulceata si tineri. Dar m-a speriat faptul ca emisiunea este in direct si sincer nu ma simt inca pregatita ca sa apar pe sticla.

Generaţia lui John este un proiect ce respectă tinerii şi îi susţine cu inteligenţă în ceea ce se numeşte evoluţie pe toate planurile. E nevoie de promovare a tineretului, e nevoie ca cineva să abordeze astfel de subiecte şi să existe şi o perspectivă a tinerilor cu creier. Printre atâtea floricele ce se ofilesc înainte de vreme, există şi speranţa unor oameni care ştiu ce vor de la viaţă şi care privesc înainte. Aceşti tineri vor fi prezentaţi în fiecare zi, de luni până vineri, la Prahova TV. Tineretul are încă o şansă media prin care se poate promova şi poate arăta că undeva există potenţial ce merită exploatat şi pus în evidenţă - spune John Cristea pe blogul sau.
  

De ce prima aparitie la televizor trebuie sa inceapa cu atatea emotii? 

Un comentariu:

  1. Pai bine @OanaOprescu crezi ca esti singura care are emotii?Probabil nu m-ai vazut pe mine care am avut trac si am stat cateva secunde mut. Nu au uploadat emisiunea mea pe site, ca altfel iti demonstram ca asa a fost.

    RăspundețiȘtergere