duminică, 7 octombrie 2012

Festivalul Toamnei la Brebu

Comuna Brebu se pregateste de sarbatoare. Toamna se culege recolta si apoi desigur se pregatesc produse pentru toate gusturile. Cine vrea sa umple camara este invitat pe 13-14 octombrie  la Festivalul Toamnei la Brebu-Prahova unde gospodinele vor veni cu muraturi, zacusca, suc de rosii, compoturi si alte produse preparate in casa. Ciobanii completeaza oferta cu patrama, urda, branza de burduf, bulz (eu de abia astept  sa incerc un bulz pregatit de ei). O sa celebrez si eu toamna asta si voi fi prezenta la sarbatoare cu cateva produse naturale. Ati ghicit? :D big grin


Sigur, "La Oana"  gasiti dulceata (de catina, de soc, de gutui), gemuri (de catina si de gutui) si ceva special - magiunul de prune cu pere si nuci. Ca tot a venit timpul racoros am pregatit si niste ceaiuri pentru voi (coada soricelului, tei, galbenele). 
Va rog sa notati in agenda Festivalul Toamnei sambata-duminica, 13-14 octombrie orele 10.00 - 18.00 si va astept La Oana la "degustat"




4 comentarii:

  1. Ne chemi acolo sa ne vezi lesinand de pofta? :))
    Daca se hotarasc pentru sambata, vin si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. bloggerii vin duminica, pe 14 dar tu daca nu poti duminica vino sambata! ma gasesti intr-o cabanuta unde scrie mare "La Oana" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am hotarat sa vin si eu tot pe 14, sa fim in grup, desi nu avem suficiente masini. :((
    Te gasesc eu. Banuiesc ca nu sunt prea multe bloggerite pe acolo. :))

    RăspundețiȘtergere