vineri, 1 iunie 2012

Before and after


Pe 8 august 2011 intram pentru prima data in cabinetul Happy Dental din Ploiesti din str Aleea Arinului Nr.2 Bl.1 Sc.A Ap. 4 la parter (linga Mc Donalds Nord) dupa ce am fost desemnata fericita castigatoare a concursului Zambet in Dar cu povestea mea. Am deschis usa cu emotii desigur, caci stiam ce am patimit de atatea ori la dentist! Chiar si dupa prima sedinta nu stiam daca sa aleg solutia propusa cu fatete sau nu.
Dupa indelungi vizite la cabinetul stomatologic am reusit sa am zambetul de vedeta la care am visat in copilarie :) La dintii din fata am fatete de portelan Lumineers (despre ele puteti citi pe Happy Dental) in partile laterale lucrari de portelan. 

Dintii de jos sunt ai mei pentru ca am vrut sa ii pastrez daca tot erau sanatosi. Inainte imi era rusine sa zambesc, chiar si cand prietenii faceau cate o gluma eu nu prea zambeam, de fapt imi era jena. :-)
Acum zambesc chiar si la oglinzile de la masini :)) 
Intr-o zi doamne dr Luana O`Connor, medicul stomatolog ce a facut minuni cu dintii mei, mi-a spus: Wanna, vei fi pacientul meu totdeauna; de acum incolo poti veni gratuit la consultatie la fatete si tot gratuit primesti cate un detartraj pe an.
La foto m-a ajutat o prietena care se pricepe sa lucreze in Corel Paint Shop Pro X4 si vreau sa-i multumesc. :-)

Datorita HappyDental  acum am curajul sa zambesc!
Multumesc din suflet!

   Before and after:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu