miercuri, 16 noiembrie 2011

Licitatie pentru un dar de Craciun

Fiecare dintre noi a admirat la un moment dat pe cineva alegandu-l drept model de viata.  Eu in  copilarie ma uitam mereu fascinata la bunica mea. Dimineata cand ma trezeam ea cosea, ziua cand nu ne pregatea masa cosea, iar seara cand eu ma culcam desigur ea tot cu acul in mana. Era un mijloc de a castiga bani pentru ca asta era meseria ei. A lucrat croitorie de la 13 ani. Dar simteam ca era mai mult decat un job bine facut. In jurul ei se creea o anumita stare de liniste si inspiratie. Abia acum realizez ca ea lucra cu pasiune, acum cand o vad ca dupa doua accidente vasculare cerebrale avute ea continua sa lucreze. Si lucreaza ceva ce implica multa atentie si uneori chiar creativitate: coase goblenuri. Iarna trecuta a cusut un tablou cu pasarele (45x28 cm).


Week-endul trecut mi-a spus ca ar vrea sa il vanda pentru a cumpara incaltaminte nazdravanilor de vecini ce au recunoscut ca nu prea au haine si incaltaminte de iarna atunci cand au fost luati la zor de ea ca au iesit cam dezbracati la joaca. M-am uitat la bunica, la fata ei senina si m-am intrebat in gand: oare cate lucruri mai am de invatat de la ea? Asa m-am hotarat sa o ajut. M-am gandit sa ii caut client, si iata-ma dand startul acestei licitatii. Prin urmare vand tabloul unei persoane care va considera sa plateasca pentru goblenul lucrat cu pasiune ce va inspira cu siguranta liniste celor ce il vor privi. 
Pretul de pornire 300 ron. Apelez la voi prieteni, sa ma ajutati sa gasesc persoana potrivita ce va fi dispusa sa liciteze pentru acest tablou.
Va asigur ca arata mult mai bine in realitate decat in poza mea ce indica stangacie deoarece nu am ales unghiul potrivit si lumina adecvata.
Licitatia se inchide pe 20 decembrie 2011 si imi puteti scrie la onutao@gmail.com


Ma gandesc ca bunica mea poate fi un Mos Craciun deosebit. 

23 de comentarii:

  1. Este un tablou foarte frumos care are un impact vizual puternic datorita gamei diversificate de culori.

    RăspundețiȘtergere
  2. What a gorgeous picture! Your grandmother is an unbelievably clever and special woman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am primit ajutor si iata cum calitatea pozei s-a imbunatatit http://www.flickr.com/photos/40678941@N07/6350995519/sizes/l/in/photostream/

    RăspundețiȘtergere
  4. superb,ar sta super bine pe peretele meu in sufragerie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb...bunicile sunt intotdeauna fascinante...fac eforturi atat pentru nepoti dar si pentru cei care au nevoie.Sa te bucuri de ea cat mai mult timp si sa speram ca tabloul o sa fie cumparat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai licitat pana acum, dar am sa te contactez pentru detalii; vreau tabloul pentru 350 ron.

    RăspundețiȘtergere
  7. Te rog sa-mi trimiti un email la onutao@gmail.com pentru a discuta detalii; Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. SUPERB TABLOUL-CLAUDIA BERCEA-FOARTE FRUMOS IMI PLACE

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar sta foarte bine si pe peretele din casa mea ...e minunat .

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Anonim, @ diana f. Daca tot va place si il admirati, ce ar fi sa il licitati. Nu-i o idee buna?

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca as dispune de aceasuma cu cel mai mare drag as licita:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca şi Florin ...mi-aş dori să dispun de această sumă pentru a licita ...dar sunt convinsă că tabloul va fi cumpărat la justa lui valoare ......

    RăspundețiȘtergere
  13. fantastic..i like it a lot Dorina

    RăspundețiȘtergere
  14. Dorina, te rog trimite-mi un email la onutao@gmail.com pentru a discuta detalii. Mersi

    RăspundețiȘtergere
  15. mai este de vanzare?
    eu il cumpar pt 365...asa ca sa pun un pic mai mult decat cealalta oferta.
    ne vedem vineri la Brebu?
    suna-ma ca sa-mi mai povestesti de vecinii cu pricina, poate avem cum sa-i ajutam mai mult...

    Spor!
    Ligia

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, licitatia este inca valabila. Se va inchide maine 20 decembrie..Am sa te sun astazi ;) Multumesc frumos pentru ajutor.

    You are a great person. Hugs!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ah, chiar nu as vrea sa il ratez. Este si o chestiune mai personala pentru care vreau tabloul acesta.. Bunica mea cosea goblenuri dar nu am avut sansa de a pastra vreunul de la ea. Asa ca ridic suma la 400. Copiii vor fi bucurosi de daruri!

    RăspundețiȘtergere
  18. Va multumesc tuturor si va anunt ca licitatia se inchide acum! Tabloul este vandut DIDEI pentru 400 Ron. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Bunica mea a fost un Mos Craciun minunat. Mi-am anuntat vecinii ca Mos Craciun a lasat daruri si pentru ei la usa noastra. Si-au anuntat parintii si au venit in graba nerabdatori sa vada ce au primit. Mi-au povestit de scoala, de colegii lor de clasa, de materiile lor preferate. S-au bucurat nespus cand au vazut ca Mosul le-a adus incaltaminte, dulciuri,fructe, hainute (jacheta, pulovere groase, fulare, blugi). Mos Craciun minunat, dar cam racit.(am reusit sa duc acasa un virus si am imbolnavit toata familia)

    RăspundețiȘtergere