duminică, 10 aprilie 2011

Regizor pentru o zi

Intotdeuna m-am intrebat ce se afla in spatele unui film, cum sunt concepute efectele, ce atributii are un regizor, cum este scris scenariul, dupa ce criterii se aleg costumele, de cati cameramani este nevoie?!
Nu m-am gandit niciodata ca voi avea ocazia sa fiu chiar eu aceea care regizez  un film. Impreuna cu colegul meu am hotarat sa-l parodiem pe celebrul boxer Rochy Balboa.

 
 Cel mai greu a fost sa aleg actorii (am facut si casting) . Miscarile lor au fost inventate pentru a-i amuza pe spectatori, am inlocuit catelul care-l insoteste pe Rocky la antrenamenre cu o gainusa golasa si foarte zburdalnica, haine si accesorii haioase, coloana sonora a fost imprumutata si  prelucrata de colegul meu de la productie. Tanarul care-l interpreteaza pe Rocky Balboa este un baiat talentat, nostim, campion la box la juniori si cu mult succes la fete :D 
Bineinteles gainusa nu vroia sa stea deloc filmata asa ca va pot dezvalui  din culise ca a fost tinuta de un coleg pe parcursul filmarii. Nu-i pasa ca va deveni vedeta!

Filmul va rula si in cinematografe din luna mai 2011!Un comentariu: